OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA Poznato stanje povrede Luke Mitrovića
KK Crvena zvezda

Prvotimac crveno-belih povredio se u četvrtom minutu meča protiv Bajerna u Evroligi i posle toga se nije vraćao na parket.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da su dvodnevni detaljni pregledi kojima je podvrgnut krilni centar Luka Mitrović utvrdili da je naš igrač u petak doživeo jako istegnuće i povredu primicača, zbog koje je morao da napusti meč sa Bajernom.Rezultati magnetne rezonance i svi detaljni pregledi, utvrdili su da Mitrović nije doživeo tešku povredu, ali ona osim što je izuzetno bolna, zahteva mirovanje, svakodnevne terapije i stalni nadzor lekarskog tima KK Crvena zvezda - navodi se saopštenju Zvezde.

Zbog svega navedenog Luka Mitrović neće igrati na utakmici niti putovati sa ekipom u Laktaše na duel protiv Igokee, kao ni protiv Monaka u Evroligi.

- KK Crvena zvezdaovom prilikom zahvaljuje na „brizi“ pojedinaca uz napomenu da je zdravlje igrača na prvom mestu. Ipak, želimo još jednom da upozorimo da nema potrebe da nas iko „kontroliše“ i ubrzava u ovakvim situacijama, jer naš klub ima izvanredan lekarski tim koji je u prethodnih 12 godina lečio, i oporavio na desetine igrača koji su u ovakvom nehumanom kalendaru i sa ogromnim brojem utakmica uspevali da iznesu ogroman teret i na prvom mestu ostanu zdravi. O tempu i dinamici oporavka našeg igrača Luke Mitrovića, KK Crvena zvezda će blagovremeno obaveštavati javnost - stoji u saopštenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading