NIKOLIĆ I BORJAN POSLE PORAZA U TURSKOJ Uvek me raduje kada postignem gol, teška utakmica za nas, nismo dobro izgledali,
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Vezista crveno-belih je u 89. minutu postigao svoj prvi gol ove sezone, ali to je bilo nedovoljno za remi.

-Uvek me raduje kada postignem gol, to je dobro za samopouzdanje, ali krivo mi je zbog drugog poraza u grupi. Generalno je gorak ukus kada se izgubi utakmica, a borio si se i dao sve od sebe. Borili smo se, bili smo ravnopravni, ali je presudilo to što su imali igrača više, nakon što smo nesrećno dobili crveni karton. Da je ostalo 11 na 11 na terenu, mislim da bi utakmica išla u drugom smeru. Možda bismo i preokrenuli - počeo je Nikolić. Smatra Nikolić da je crveni karton Kingsa Kangve odveo utakmicu u drugom smeru. 

-Da smo pre crvenog kartona postigli gol, bacili bi sve karte u napad, pa bi možda sve drugačije. Možda i ne bi, ali svakako bismo više napadali - podvukao je Nikolić. 

MILOJEVIĆ NIJE ZADOVOLJAN IGROM SVOJIH PULENA Ovakve greške nisu dozvoljene, imamo dosta problema

-Utiske posle meče je podelio i Milan Borjan. 

-Teška utakmica za nas, nismo dobro izgledali, bilo je dosta naših individualnih grešaka iz koje smo i primali golove. To ne sme da se dešava, pogotovo u Evropi, ali idemo dalje. Na nama je da se odmorimo dva dana i okrenemo prvenstvu, kako bi se spremili za nastavak. Ako ovako bude, biće teško, prvenstvo je prioritet i vodi direktno u Ligu šampiona. Na to moramo da se fokusiramo, ali i da vratimo naš stil igre i dominaciju - počeo je Borjan. Svestan je naš kapiten da je moralo bolje večeras... 

-Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, završni pas, i još mnogo stvari. Treba biti realan i reći da moramo bolje od ovog. Zvezda je veliki klub i svi moraju da znaju čiji grb nose, te da na terenu pružaju i više od maksimuma - podvukao je Borjan. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading