BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU Pobedio je Partizan, režao na novinara, a sada je pojačao crveno-bele
Printscreen

Novo pojačanje Crvene zvezde je Džon Holand. Američki internacionalac stiže na Mali Kalemegdan posle odlične sezone u Bursi kod Dušana Alimpijevića, u kojoj su stigli do finala Evrokupa. 

Džon Holand rođen je 1988.godine u Njujorku, visok je 196 centimetara i težak 93 kilograma, ima višegodišnje iskustvo igranja u NBA ligi i Evropi, a u prethodne dve sezone sa velikim uspehom nastupao je za ekipe Uniksa iz Kazanja i turske Burse iz koje je i prešao u Crvenu zvezdu.

A SADA I ZVANIČNO Kalinić od naredne sezone u Barseloni

Ovaj 33-godišnji košarkaš koji može podjednako uspešno da igra na pozicijama "dva" i "tri", potpisao je ugovor sa crveno-belima za narednu takmičarsku sezonu 2022/23.

-Igrač ogromne energije, izuzetno čvrst u odbrani i odličan napadač, Džon Holand je prve košarkaške korake napravio na koledžu Boston, a onda nastupao za ekipe u Francuskoj, Španiji, Turskoj, NBA ligašima Boston i Klivlend - bile su reči kojim ga je Crvena zvezda predstavila. 

Nakon nekoliko angažmana u rodnom Portoriku, vratio u Evropu 2019. godine i nastupao sa velikim uspehom za ekipe Hapoela, Uniksa i ekipe Burse u kojoj je bio integralni deo uspeha i istorijskog plasmana tog kluba u finale Evrokupa.

Inače, Holand je postao posebno poznat po tome što je nedavno režao na novinara u TV prenosu prilikom davanja izjave, što je šokiralo i prisutne, ali i gledaoce. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading