STANKOVIĆ IZNENADIO Trener Zvezde nezadovoljan odnosom pojedinih igrača prema klubu
FK Crvena zvezda

Novinare je pre svega zanimalo njegovo mišljenje u vezi sa Ohijem koji se nakon sedam mečeva posta upisao u strelce.

- Rekao sam da verujem u Ohija, posvećen je svom poslu, Crvenoj zvezdi i ovoj grupi. Kazao sam da će dati gol, dao je dva. Zadovoljan sam njegovim odnosom prema igri, što se ne bi moglo reći za neke koji su ušli sa klupe. Zadovoljan sam pogotovo prvim poluvremenom, koje je izgledalo odlično. U drugom smo izgubili na ritmu i na odnosu izmenama, što ne sme da se događa. Kad se nosi dres Crvene zvezde, pristup mora da bude maksimalan. Ali, to je na nama da rešimo - rekao je Stanković odmah po okončanju meča.

POKER ZVEZDE Crveno-beli se poigravali sa Radničkim i napravili još jedan veliki korak ka tituli

U razgovoru za sajt tog kluba je govorio više o samom meču.

- Prezadovoljan sam pre svega prvim poluvremenom. Bio je visok ritam, odlično smo igrali, dali gol na vreme, mogli da postignemo još nekoliko i zaista nismo popuštali. Što se nastavka igre tiče, kontrolisali smo meč, ali žao mi je zbog primljenog gola. Popustili smo, ne u smislu igre, već što se tiče odnosa ka utakmici i to su stvari na kojima ćemo raditi, jer je to nešto što samo grupa može da iznese. Svaki minut u Crvenoj zvezdi je bitan za igrača, bitan za svakog navijača koji ga vidi, ali bitan i za nas da znamo na koga možemo da se oslonimo. U principu sam zadovoljan, jer je viđeno mnogo dobrih i pozitivnih stvari protiv korektnog protivinka kakav je Radnički -  izjavio je Stanković.

CRVENO-BELI BLICKRIG Zveda sa poigrava sa Nišlijama (VIDEO)

Osvrnuo se i na naredni meč koji ih već u sredu od 18 časova i 30 minuta očekuje u polufinalnu Kupa Srbije protiv Novog Pazara.

Sledi nam ta utakmica, a potom i dve prvenstvene. Što se tiče meča sa Novim Pazarom, to je direktna utakmica koja može da nam obezbedi još jedan meč u kom bismo se borili za trofej. Zbog toga bih pozvao sve navijače da dođu u što većem broju na utakmicu - zaključio je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading