JOŠ TRI KORAKA DO CILJA Zvezda zove navijače, počinje prodaja karata za još jednu važnu utakmicu
FK Crvena zvezda

 

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu, 7. maja od 17 časova na stadionu „Rajko Mitić“ dočekati ekipu niškog Radničkog u okviru petog kola plej-ofa, a karte za taj susret od četvrtka 5. maja će se naći u prodaji. Takođe, svi oni koji budu deo akcije "Crveno-bela krv", u znak zahvalnosti dobiće vaučer koji mogu zameniti za besplatnu kartu na blagajni našeg stadiona za utakmicu između Crvene zvezde i Radničkog. 

Crvena zvezda silovito juriša ka odbrani duple krune, a naredna prepreka za izabranike Dejana Stankovića biće ekipa Radničkog iz Niša, u okviru petog kola plej-ofa državnog prvenstva.

JOŠ TRI KORAKA DO CILJA Zvezda zove navijače, počinje prodaja karata za još jednu važnu utakmicu

Alo!/Vladimir Marković

 

- Naši prvotimci beleže fantastične partije, i upravo zato je bitno da i na svakoj narednoj utakmici tribine budu ispunjene u što većem broju. Prodaja ulaznica onlajn počinje već sutra od 12 časova, a svi zainteresovani do svoje karte mogu doći putem linka https://crvenazvezda.iticket.rs. Prodaja karata na blagajnama Marakane vršiće se u petak, 6 maja u terminu od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice, od 10 časova pa sve do početka meča - piše u pozivu Zvezde.
 
Cene karata su: 
 
Sever: 300 dinara
Istok: 400 dinara
Zapad: 500 dinara
VIP Zapad: 1000 dinara
VIP 1: 2000 dinara
VIP 2: 2000 dinara
VIP Galerija: 3000 dinara

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading