DRAGO MI JE ZBOG ZVEZDINE DECE! Stanković ponosan na svoje igrače, imao je posebnu poruku za jednog prvotimca!
EPA-EFE/ROBERT PERRY

 

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Radničkog 1923 rezultatom 4:1 u okviru 30. kola Superlige Srbije, a ponosan posle trijumfa na svoje izabranike, kao i na činjenicu da sa prve pozicije ulaze u plej-of, bio je Dejan Stanković


- Odigrali smo tri utakmice u kratkom periodu, i sigurno je da smo se u prvih 25 minuta malo odbijali od zida Radničkog. Rekao sam da Lalatović ume da spremi utakmicu i to je i pokazao. Posle drugog pogotka našeg tima, uspeli samo da slomimo otpor protivnika i preuzmemo kontrolu meča. Žao mi je zbog primljenog gola, ali desio se manjak koncentracije u drugom poluvremenu kada je isplivao sav kvalitet Crvene zvezde. Drago mi je zbog Motike i Zvezdine dece i hvala navijačima na fenomenalnoj podršci - počeo je Stanković.
 
Naredne subote, odigraće se 167. večiti derbi, a Crvena zvezda će biti domaćin.

DRAGO MI JE ZBOG ZVEZDINE DECE! Stanković ponosan na svoje igrače, imao je posebnu poruku za jednog prvotimca!

FK Crvena zvezda

 

 
- Uradili smo najteži deo posla i uspeli da završimo na prvom mestu. Imamo prednost Marakane na večitom derbiju. Ne verujem da ta utakmica može da donese pobednika prvenstva, ali da uloga domaćina može da ima značajnu ulogu - može.
 
Pamtiće Radovan Pankov dugo ovu utakmicu, s obzirom da je zabeležio 100. nastup u Crvenoj zvezdi.
 
- Drago mi je što se Pankov vratio. Imao je operaciju i vratio se u rekordnom roku, što mi je i obećao. Takođe, i Pićini se vratio na teren. Povreda je delovala banalno, ali videli smo na treningu da ima problem sa zadnjom ložom. Imaću zajedno sa Kangom sve igrače na okupu - podvukao je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading