DERBI IZ NJEGOVOG UGLA! Ohi otvorio dušu Norvežanima: To je bitka na život i smrt - ozbiljna mržnja!
FK Crvena zvezda

U razgovoru sa medijima u Norveškoj pričao je o atmosferi u srpskom derbiju između Zvezde i Partizana.

- Navijači Crvene zvezde su videli šta sam uradio u Norveškoj. Očekivali su da dođem i sve to ponovim u Srbiji. To je vrlo teško. U medijima se dosta pričalo o meni, postojao je pritisak da odmah počnem da dajem golove - rekao je Ohi.

ZVEZDAŠI VIDIMO SE NA PROSLAVI! Srnić zove navijače

Govorio je i o svom golu.

- Bilo je jako emotivno. Jedva se sećam kakav je taj osećaj. Bila je to samo radost, i opijenost emocijama. Lepo je biti u mogućnosti ispuniti očekivanja. Bilo je apsolutno fantastično, istakao je napadač i opisao atmosferu na tribinama.

Kaže da je atmosfera baš vruća.

- Bilo je aposlutno divlje, apsolutno fantastično. Gotovo je nemoguće to opisati, jer morate da doživite. Nikada ranije nisam doživao takav pritisak. Od prve sekunde počinju varnice. Apsolutno ludu iskustvo.

ZVEZDA ODGOVORILA NAVIJAČU RENDŽERSA Škoti strahuju od "delija": Bićemo u vezi sa srpskom policijom

Navijači ga obožavaju.

- Oni su se zaljubili u mene, ja sam se zaljubio u njih. Pojedini navijači su došli i do mog broja telefona. Jedan me je predstavio kao supermena. Odmah sam podelio tu objavu. Kada je neko odlučio da seče i lepi, pravi fotomantaže, zaslužio je da ga nagradim.

O tome kako se snašao u Srbiji i Zvezdi Ohi kaže:

- Ovo u Srbiji je mržnja. Nije to samo fudbal. U Norveškoj kada se sastnamu Lilestrem i Molde, reč je o sportu. Ovde postoji istorija mržnje između dva kluba. To je skoro bitka na život ili smrt. Srećan sam što sam to doživeo - zaključio je Ohi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading