UEFA SPREMA DRASTIČNE MERE, OGROMAN PROBLEM ZA ZVEZDU U NAJAVI! Situacija u Ukrajini može ozbiljno da utiče na crveno-bele!
VladimirMarković/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde u petak će saznati ime rivala u osmini finala Lige Evrope. Nakon duže pauze i istorijskoh uspeha crveno-belih, došlo je vreme za dugo čekani evropski dvomeč.

LEPE VESTI NA "MARAKANI"! Zvezda pred večiti derbi rešila veliki problem!

Ipak, daleko od toga da je sve idealno i da će na "Marakani" u miru dočati žreb u Nionu (petak, 12.00). Razlog je, naravno, situacija u Ukrajini i sukobi sa Rusijom koji prete da eskaliraju.

Zašto je to problem za Zvezdu? Pa, vrlo je prosto. Jasno je da je UEFA na strani Ukrajinaca, čak je sada već izvesno da će Rusima oduzeti organizaciju finala Lige šampiona. Istina, to nema veze sa crveno-belima, ali, u drugu ruku i te kako ima.

UEFA SPREMA DRASTIČNE MERE, OGROMAN PROBLEM ZA ZVEZDU U NAJAVI! Situacija u Ukrajini može ozbiljno da utiče na crveno-bele!

VladimirMarković/Alo!

 

Generalni sponzor Zvezde je Gazprom, koji je uz crveno-bele već više od 10 godina. Ista kompanija je i sponzor Lige šampiona, ali će stvari gotovo izvesno uskoro da se promene.

Prvi korak napravio je Šalke, koji je 15 godina bio uz rusku kompaniju. Nemci su odlučili da se solidarišu sa Ukrajincima pa će svoje utakmice od sada igrati bez natpisa "Gazprom" na grudima. Verovatno to znači da će tražiti i novog sponzora.

 

 

Zvezda na istočnoj tribini ima ispisano ime poznato sponzora, ali to i nije toliki problem. Problem može da nastane u tome što će UEFA možda zabraniti crveno-belima da nose natpis na grudima, a to se svakako neće dopasti Rusima.

Čekaju se sledeći potezi, ali situacija svakako da ne obećava...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading