OBRADOVIĆ UMALO ZAPLAKAO ZBOG ZVIŽDUKA! Trener Monaka se slomio posle pobede nad Zvezdom!
EPA/Lukas Schulze

Trener Monaka Saša Obradović dočekan je zvižducima u crveno-belom "Pioniru". Deo navijača zamerio mu je način na koji je napustio klub i to što je tužio crveno-bele i nije bio prijatan trenutak kada je izašao iz svlačionice i došao na parket.

Na konferenciji za novinare posle trijumfa Monaka nad Crvenom zvezdom (91:80), Obradović je prokomentarisao atmosferu u dvorani.

- Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće. Rekao sam već da ne želim da ulazim i da komentarišem sve ovo, ja znam, znaš i ti i svi ovde o kome se radi. Ne moram nikome da objašnjavam. Nikad nikome u životu ništa nisam dugovao, tako vaspitavam i svoju decu, da budu pošteni i časni ljudi, pa sve ostalo - rekao je Obradović.

OBRADOVIĆ UMALO ZAPLAKAO ZBOG ZVIŽDUKA! Trener Monaka se slomio posle pobede nad Zvezdom!

M.J.

 

Kako je doživeo povratak? 

- Meni je bio isti intenzitet emocija kao i kada sam dolazio sa Albom. Naravno, bilo mi je krivo što se neko izražava na način na koji se izražava, ali probao sam samo da se fokusiram na igru, na svoju ekipu i da izađemo kao pobednici - naveo je trener Monaka.

Ističe da mu je krivo što crveno-bele nije vodio pred navijačima, jer se za vreme njegovog mandata igralo pred praznim tribinama.

- Jako mi je krivo. Verovatno bi bilo sve drugačije da je bio takav ambijent. Uzeti su mi snovi. Nije važno...Ovo je Zvezdino odelo, s njim ću u Top 8 da idem - rekao je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading