OVO SU "DELIJE" SA NESTRPLJENJEM ČEKALE Radonjić progovorio o ugovoru miljenika navijača!
Vladimir Marković

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su FMP u Železniku (98:74) i tako na trijumfalan način završili ovu godinu u regionalnom takmičenju. 

Trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je zadovoljan igrom svog tima, a pre svega je čestitao FMP na polusezoni iznad svih očekivanja.

- Čestitke FMP na sjajnoj polusezoni, igrama koje su pružali naterali su nas da pristupimo maksimalno ozbiljno. Ekipa FMP je pokazala zašto je na poziciji na kojoj trenutno jeste. U nastavku je sve došlo u našu kontrolu, posebno kada smo ofanzivno odigrali dobro i napravili dobar posao - rekao je Radonjić. 

Sve više prostora u igri Zvezde dobijaju Stefan Marković i Eron Vajt.

- U rasporedu u kojem smo bili i u kojem ćemo biti nije jednostavno stvari prilagoditi na način koji odgovara interesima tima. Nema vremena za treninge, a plus su obojica imali dosta vremena pauze. Uradićemo sve što je moguće kako bi se došlo do zadovoljavajućeg statusa. Aronu treba još vremena i imaćemo strplenja za njega maksimalno, Stefan je pauzirao još od kraja prošle sezone - naveo je crnogorski stručnjak.

Na pitanje šta će biti sa Majkom Cirbesom kome ističe ugovor na kraju kalendarske godine, Radonjić je dao zagonetan odgovor.

- Ugovor još nije istekao.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading