SVE SE MENJA, SAMO MIRKO IVANIĆ - NE! Zvezdin vezista je nezamenjiv, u jednom parametru je UBITAČAN ove sezone!
FK Crvena zvezda

 

Impozantno zvuči, ali Mirko Ivanić nije propustio ni jednu utakmicu crveno-belih ove takmičarske godine, a kada na to dodamo i poslednjih šest mečeva iz prethodne sezone, dolazimo do broja od 40 uzastopnih mečeva u dresu crveno-belih. Da je Ivanić jedan od najvažnijih šrafova mašinerije Dejana Stankovića govori i podatak da je iskusni vezista na čak 23 utakmice ove sezone odigrao svih 90 minuta, dok je na svega 11 mečeva ulazio sa klupe ili bivao zamenjen.

ODLAZI SA "MARAKANE" Heroj crveno-belih napušta Zvezdu!

Poslednji put se našao van terena 25. aprila 2021. godine kada se Zvezda sastala sa Inđijom u nacionalnom šampionatu, a vezni fudbaler nije ulazio u igru. Od početka sezone, Ivanić je na terenu proveo ukupno 2763 minuta u svim takmičenjima, i uz to upisao i 13 golova i 5 asistencija.

SVE SE MENJA, SAMO MIRKO IVANIĆ - NE! Zvezdin vezista je nezamenjiv, u jednom parametru je UBITAČAN ove sezone!

FK Crvena zvezda

 

Zvezdina „četvorka“ se istakla i u Ligi Evrope, kada je svojim golom i asistencijom protiv Kluža dao veliki doprinos u plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope petu uzastopnu godinu. I u grupnoj fazi je nastavio da beleži sjajne partije i svojim golovima protiv Midtjilanda i Ludogoreca bio jedan od zaslužnijih za istorijski plasman Crvene zvezde u osminu finala Lige Evrope.

Iza Ivanića su se po broju nastupa našli Milan Rodić sa 31 nastupom, dok su Aleksandar Dragović i Nenad Krstičić zabeležili 30 nastupa u crveno-belom dresu. Popularni Mića je pokazao da je nazemnljiv deo Zvezdinog tima, a na "Marakani" veruje da će i u nastavku sezone nastaviti da beleži odlične partije i time doprinosi u uspesima Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading