SVE JE OVO LEPO, ALI... Zvezdan Terzić zagrmeo, ovo je prvi prioritet crveno-belih! (VIDEO)
FK Crvena zvezda

 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je da je zadovoljan onim što su crveno-beli učinili ove jeseni u Evropi, ali da šampion Srbije ima drugi glavni prioritet.

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Zvezda već može da slavi, ovo nikada nije uspela do sada!

LUDOGOREC IM DOŠAO GLAVE! Danci plaču zbog Zvezde i Brage: Zaslužili smo bolje!

- Razmišljam samo o TSC-u - rekao je kroz osmeh Terzić i dodao:

- Sve je ovo lepo, ali mi moramo da budemo šampioni, da bismo osetili benefite svih uspeha koje smo napravili! Najveći uspeh svega ovoga su koeficijenti koji su Zvezdu doveli na 35. mesto Evrope i Srbiju na 11. mesto! Bilo bi mnogo neprijatno za sve nas da sve to što nas čeka u narednom periodu, a to je konstantno igranje u Ligi šampiona - a tvrdim da je to Zvezdina budućnost, ako budemo šampioni! Sve je ovo lepo, navijači treba da slave, a mi koji smo unutar kluba moramo da privedemo prvenstvo kraju i da mislimo na ove dve utakmice i uzmemo šest bodova! O Evropi ćemo razmišljati u martu! Moramo da se fokusiramo na derbi, koji moramo da pobedimo - rekao je Zvezdan Terzić.

Na pitanje koliko je ilo teško zadržati Stankovića, Terzić je rekao:

-  Ne bih govorio o tome koliko je bilo teško zadržati Stankovića. To je iza nas, okrećemo se onome što smo planirali u narednom periodu. Sve će biti lakše sa Stankovčćem na klupi. Ogromno hvala i njemu i igračima. Malo ko je verovao posle žreba, kada smo dobili grupu, da možeo da budemo prvi u gupi. Mi smo verovali i ostvarili smo plan.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading