ZVEZDIN HEROJ 21. VEKA - MILAN BORJAN! Kapiten crveno-belih blista od sreće nakon istorijskog uspeha!
FK Crvena zvezda

 

Crvena zvezda je remizirali protiv Brage (1:1) na stadionu "Munisipal" u okviru poslednjeg kola grupe faze drugog po jačini takmičenja u Evropi. Utiske posle direktnog plasmana u osminu finala Lige Evrope izneo je kapiten Milan Borjan.

ZVEZDA ISPISALA ISTORIJU! Crveno-beli ovo nikada pre nisu uradili u 21. veku!

STIŽU MILIONI NA "MARAKANU"! Evo koliko je Crvena zvezda zaradila plasmanom u osminu finala Lige Evrope!

- Želeo bih da čestitam momcima, odigrali su fenomenalnu utakmicu. Uspeh je zaista nestvaran i neverovatan. Prolaz bih želeo da posvetim svojoj supruzi i sinu, jer upravo znaju koliko je bilo teško meni, kao svima nama igračima. Odsutni smo dugo od kuće, žrtvujemo se za klub i ovako veliki uspeh. Svaka čast saigračima, emocije su prisutne u ovakovim trenutcima. Zvezdaši budite ponosni! Ne stajemo, idemo dalje - rekao je Borjan.

ZVEZDIN HEROJ 21. VEKA - MILAN BORJAN! Kapiten crveno-belih blista od sreće nakon istorijskog uspeha!

Tanjug/Ap

 

 
Naglasio je reprezentativac Kanade da naš tim i dalje teži prema novim izazovima i ciljevima, ali i da Zvezda postiže sjajne rezultate u poslednjih nekoliko sezona.
 
-Nije mala stvar biti prvi u grupi u ovakvoj konkurenciji i plasirati se direktno u osminu finala. Ističem još jednom ne stajemo ovde, idemo dalje. Čeka nas još mnogo izazova, važnih mečeva, a nemamo granicu. Klub, igrači, kao i navijači su pokazali da poslednjih pet godina da pravimo nestvarne uspehe, a nastavićemo tako. Još jednom ponavljam zvezdaši budite ponosni - zaključio je kapiten Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading