SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Zvezda sada mora da uradi samo jednu stvar!
VladimirMarković/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak (21.00) igraju najbitniji meč u dosadašnjem delu sezone. Crveno-beli će u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope gostovati ekipi Brage u direktnoj borbi za proleće u drugom po jačini takmičenju u Evropi.

Šampion Srbije na talonu ima mnogo, baš mnogo beneficija, a sve se može rešiti pobedom u Portugalu ili eventualnim remijem.

PRVI ODLAZAK SA "MARAKANE" Standardni prvotimac napušta Zvezdu?

BIĆE ŠUŠKE! Crvena zvezda i Partizan obezbedili lepe pare od UEFA takmičenja, a mogu i više!

Odlična vest po Zvezdu stigla je iz UEFA, tačnije iz Lige šampiona, ali je sada vreme da crveno-beli to iskoriste. Naime, Klub Briž i Milan su poraženi i sada su crveno-beli jako blizu da ih prestignu na listi najboljih klubova.

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA

FK Crvena zvezda

 

Ekipa Dejana Stankovića trenutno je 40. u Evropi, a eventualna tri boda u Portugalu gurnula bi ih sve do rekordnog 37. mesta, dok bi im jedan bod garantovao sigurno 38. mesto. Dobra vest u svemu je da su i "rosoneri", ali i šampion Belgije završili ovosezonsko učešće u evro takmičenjima.

Crveno-belima su ovakve "sitnice" jako bitne jer bi mogli da osiguraju sebi što bolju poziciju za neke naredne kvalifikacije. Takođe, crveno-beli će ove srede navijati za Mančester junajted protiv Jang Bojsa, a eventualni trijumf Engleza značio bi da su i Švajcarci završili sezonu u Evropi i tako ostali iza Zvezde.

Pored svega toga tim sa "Marakane" igra i za novčanu dobit. Pobeda protiv Brage donela bi još 630.000 evra u Ljutice Bogdana, dok remi donosi 210.000. Ukoliko crveno-beli završe grupu kao prvi dobiće još 1.100.000, a drugoplasiranom sleduje 550.000.

SJAJNE VESTI IZ UEFA STIGLE NA

FK Crvena zvezda

 

Takođe, plasman u nokaut fazu Lige Evrope vrednuje se sa 500.000 evra, dok prvo mesto garantuje preskakanje šesnaestine i direktan plasman u osminu finala što je još 1.200.000 evra. Dakle, pobeda u Portugalu vredi najmanje 2.930.000 evra.

U najgorem slučaju crveno-beli će takmičenje nastaviti u Ligi konferencija, a ukoliko završe kao treći u grupi dobiće 300.000 evra.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading