PRVI ODLAZAK SA "MARAKANE" Standardni prvotimac napušta Zvezdu?
Tanjug/Darko Vojinović

Fudbalski klub Crvena zvezda ove srede igra zaostali meč protiv ekipe Voždovca, a uskoro je očekuje i meč sezone protiv Brage u Portugalu. Međutim, na "Marakani" se uveliko razmišlja o prelaznom roku.

Crveno-beli su krenuli u dovođenje Danila Arbolede iz Šerifa iz Tiraspolja, a to bi značilo da će neko od štopera Zvezde morati da potraži novu sredinu. 

ZALUDEO JE HRVATE, POSTAO MILJENIK "DELIJA", A SADA JE PONOVO HIT REGIONA! Bivši napadač Zvezde rešeta mreže, Dinamo iz Zagreba ga je dobro upamtio, sada juri titulu! (FOTO)

- Na poziciji štopera imamo Dragovića i Strahinju Erakovića, koji je mlad i izrasta u ozbiljnog igrača. On će biti treći štoper, a za Degeneka i Pankova klubovi se već raspituju, pa očekujemo da će biti i ponuda - rečeno je za "Informer" sa "Marakane".

PRVI ODLAZAK SA

Vladimir Marković

 

Dakle, čini se da će Miloš Degenek prvi spakovati kofere već ove zime. Standardni prvotimac crveno-belih nedavno je postao otac, a očigledno da sada sa suprugom želi da započne novi život negde van Srbije.

Podsetimo, Degeneku je ovo drugi mandat u crveno-belom dresu. Igrao je na "Marakani" od jula 2018. pa do januara 2019. godine kada je otišao u Al Hilal. Ipak, već u julu iste godina vratio se u Beograd i od tada je neizostavan član crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading