VIDEO SAM GA I JA! Radonjić nasmejao sve na konferenciji pred Asvel, otkrio ko se to uskoro vraća!
KK Crvena zvezda

 

Nakon pobede nad Panatinaikosom i to najubedljivijom u istoriji kluba, ali i Evrolige, Crvena zvezda će ponovo na svom terenu dočekati, ovoga puta ekipu Asvela.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić svestan je snage rivala.

NAVIJAČI OBA KLUBA OVO MORAJU DA ZNAJU Zvezda se oglasila pred prvi derbi sezone, stvari su sad mnogo jasnije

- Asvel je napravio sjajan rezultat i dobrim igrama došao do šest pobeda. Imaju dobre pojedince, atletski kvalitetnu ekipa. Pokazali su jedan individualno visok kvalitet koji ćemo morati da iskontrolišemo“, rekao je Dejan Radonjić i dodao:

- Imaju igrače sa mnogo poena u rukama. Naša odbrana će biti na ispitu. Tu su Džons, Okobo, ali ne samo oni... Potrebno je da odgovorimo na atletski kvalitet čvrstom igrom, da budemo koncentridani, da gradimo rezultat i dobrom igrom na oba kraja terena pokušamo da pobedimo.

VIDEO SAM GA I JA! Radonjić nasmejao sve na konferenciji pred Asvel, otkrio ko se to uskoro vraća!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Nakon toga osvrnuo se na novaliju Stefana Markovića, kao i na Nikolu Ivanovića koji još uvek nije 100 odsto spreman.

Stefan nije uradio trening i nije registrovan. Videćemo u kakvom je stanju, pravićemo analizu i videti šta i kako dalje. Nikola je počeo sa treninzima i videćemo posle zadnjeg treninga da li može da pomogne. Nadamo se da će biti sa nama i da će dati doprinos koliko je to moguće - rekao je Radonjić, a nakon toga stigao i da se našali.

MARKOVIĆ NIJE POSLEDNJE POJAČANJE! Čović o mogućim transferima: Novca nema, ali probaćemo da nađemo!

Na konstantaciju novinara da je Eron Vajt prisutan na treningu, Radonjić je kratko rekao: "Video sam ga i ja", pa dodao:

- Vajt je počeo s treninzima. Sledeće nedelje ćemo videti da li će dobiti dozvolu za početak kontakta. U posebnom je režimu bez kontakta i leve ruke. Ako dobijemo dozvolu, postepeno ćemo ga uvoditi i pripremati za rad sa ekipom. Nadam se da će to biti brzo - zaključio je Radonjić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading