ZAGRMEO Stankovićeva izjava odjeknula Srbijom
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Crvena zvezda je, uz dosta muke, savladala Metalac i nastavila poteru za Partizanom za šampionsku titulu, od koga je sada na pet bodova, uz meč manje.

 

- Znate svi kakve probleme imamo, već sam rekao neću da kukam i plačem. Znamo koje boje branimo i šta je cilj. Cilj je da se uzmu tri boda, ne zanima me da li će biti lepo ili ružno, na momente je bilo lepo, na momente je bilo ružno. Imali smo dosta problema, devet igrača nam fali i ovo je stvarnost - počeo je Stanković.

Dodao je "mister" ponosan na svoje igrače.

- Rekao sam da nikad ne znaš kada će neko biti pozvan da brani ove boje. Danas su svi pokazali karakter, presrećan sam zbog toga, ne zanima me da li će biti kritika na igru ili ne, momci su pokazali karakter, nama su bila važna samo tri boda i ništa više. Idemo na zasluženi odmor. Imamo pet igrača koji su bili zaraženi koronom, tu su i povrede Dionija i Pavkova, sigurno će se neko i večeras požaliti, jer Pavkov nema 90 minuta u nogama, kao ni Gajić, takođe i Rodić, to su momci koji jednostavno nisu fizički mogli da budu na terenu do samog kraja utakmice. Zahvaljujem se svim mojim igračima i navijačima, podrška i vetar u leđa će nam tek trebati, prvenstvo je dugo, idemo dalje - zaključio je Stanković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari (0)

Loading