ZVEZDA KONAČNO DOVELA CENTRA! Bivši igrač crveno-belih se vratio na Mali Kalemegdan!
KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda konačno je rešila pitanje centra za narednu sezonu. Po treći put, sada i zvanično, dres crveno-belih zadužio je Maik Cirbes (31), povremeni reprezentativac Nemačke koji je pitpisao ugovor do kraja 2021. godine uz mogućnost produžetka saradnje do kraja sezone.

Visoki centar prethodnih mesec dana trenirao je sa Zvezdom i bio deo ekipe koja je osvojila turnir u Nemačkoj pobedama nad Panatinaikosom i Bajernom. Očigledno da je Dejan Radonjić bio zadovoljan prikazanim.

ZVEZDA KONAČNO DOVELA CENTRA! Bivši igrač crveno-belih se vratio na Mali Kalemegdan!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Cirbesu će ovo biti već treći mandat u crveno-belom, a nema sumnje da se Nemac odomaćio u Beogradu, gde je kao među svojima.

- Zaista se osećam počastvovano što sam ponovo deo ovog kluba. Crvena zvezda je moj klub i ovde je mnogo momka koji su deo ove porodice koja je i moja porodica. Sada samo preostaje da naporno radim i uzvratim ovo poverenje - rekao je Maik Cirbes.

 

 

Kako "Alo!" saznaje, potpisivanje Cirbesa ne znači da Zvezda neće dovesti još jedno pojačanje na poziciji centra. Potraga za startnom peticom se nastavlja...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading