PREJAKA LIGA EVROPE Zvezda već sad zna većinu potencijalnih rivala, na jesen na "Marakanu" stižu sve sami velikani
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Deklasiranjem Kluža, Crvena zvezda je praktično već sad obezbedila igranje grupne faze Lige Evrope. Zbog toga već može da se počne sa razmišljanjem o tome koga bi Crvena zvezda mogla da dobije u grupi, koju je lane rutinski prošla dalje, sa Hofenhajmom, Gentom i Liberecom. 

Šampion Srbije će imati veliku šansu da se drugu godinu zaredom domogne jeseni u Ligi Evrope, pogotovo jer će u žrebu biti u drugom šeširu. Podsećamo da je Liga Evrope od ove sezone mnogo kvalitetnija, jer će u njoj umesto 48, igrati samo 32 kluba.

U prvom šeširu su za sad sigurno Lion, Napoli, Bajer Leverkuzen i Lacio, a najverovatnije i Olimpijakos, Slavija Prag, Monako, Dinamo Zagreb...

Sa Zvezdom će u drugom šeširu biti Ajntraht, Braga i Lester, najverovatnije i Seltik, Rendžers, Genk i moskovska Lokomotiva...

Rivali u trećem i četvrtom šeširu su vrlo opasni, pa tako iz trećeg, za sad, vreba Marselj, tu su i Vest Hem, Real Sosijedad, Spartak Moskva, i Betis, a iz četvrtog i Rapid Beč, Galatasaraj, Brendbi, Ferencvaroš, Antverpen i Šturm.

Napominjemo da će konačan spisak svih učesnika grupne faze Lige Evrope biti poznat tek sledećeg četvrtka, kad se okončaju sve revanš utakmice plej-ofa, pa su moguće brojne promene u sastavima šešira. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading