Sport plus 112
Alo!/Promo
Sport plus 112

Alo!/Promo

Sport plus 112, Foto: Alo!/Promo

U ovom broju „Sport plus” za vas smo pripremili...

BARAŽ ZA EP „Orlove” u martu u baražu Lige nacija očekuje đavolski težak posao - da eliminišu selekciju Noveške, čiji napad predvodi Džošua King, momak s neverovatnom životnom pričom. 

ZLATNA KOKA Štoper Partizana Strahinja Pavlović, koji je nedavno parafirao ugovor s Monakom, od leta, kada će se i zvanično preseliti među „kneževe”, imaće poznatog komšiju - Novaka Đokovića!

AMBICIJA Košarkaški savez Srbije je šokirao sportsku javnost odlukom da za pomoćniku selektoru Kokošku imenuje trenera Denvera Majka Melouna. Šef struke tima čiji je najbolji igrač Srbin Nikola Jokić, biće još jedna NBA karira u nastojanjima „orlova” da se domognu zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine. 

ALO! SPORTSKI VREMEPLOV Svetlana Ceca Kitić blistala je u sezoni 1978/79, a sjajnom partijom u dresu Radničnog protiv Frederiksberga pre tačno 41. godinu, nagovestila je da bi u budućnosti mogla da postane najbolja rukometašica u istotoriji tog sporta. 

INFOGRAFIKA Naše vaterpolo blago! Kako god da se zvala, naša reprezentacija je osvajala odličja. Pred vama je pregled svih vaterpolo medalja.

„SPORT PLUS" BROJ 112. VAS ČEKA.