Habib Nurmagomedov
EPA Anatoly Maltsev
Habib Nurmagomedov

EPA Anatoly Maltsev

Foto: EPA Anatoly Maltsev

"Mislim da ću se povući za dve ili maksimalno tri godine. Verovatno će to biti za dve godine, jer ne želim da se borim celog života. Znam koliko je to teško. Znam da mnogo mladih, 'gladnih' momaka dolazi, znam da neću moći uvek da budem neporažen, vjerujem da je to nemoguće. Pogledajte istoriju, ako pogledate sportiste, boksere, MMA borce, svi jednog dana dožive poraz. Morate znati kada trebate da prestanete, a ja verujem da je to za dve godine u mom slučaju", izjavio je Nurmagomedov.

Pročitajte još:

Iz perspektive njegovog oca skor 30-0 bi bio idealan za Habiba. Sjajni borac nikad nije težio savršenom skoru, ali sada kada se bliži kraju karijere, to je veoma moguć ishod.

"Ranije nisam razmišljao o tome, ali je to veoma blizu. Imam skor 28-0, a u naredne dve godine ću se boriti jer sam tek napunio 31 godinu. To nije mnogo za ovaj sport, ali ću sigurno završiti karijeru s 33 ili 34 godine. Zasad, imam još vremena za borbe", rekao je Habib.

Srpska zver u kavezu! Brutalni trening našeg MMA borca zbog kog ćete se oznojiti samo gledajući ga! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.10.2019. 09:16 Levom ubija, desne se i sam plaši! Aleksandar Rakić, Foto: Printscreen Youtube / MMA SUPERB "Što više radiš, to imaš više sreće" je opšte pravilo profesionalnih sportista koji teže da budu najbolji u svojoj profesiji, a jedan takav je i iz Srbije!

Njega sad verovatno čeka odbrana titule protiv Tonija Fergusona koji ima 12 pobeda u nizu od 2013. godine. Ako Nurmagomedov pobedi, onda ga verovatno čekaju Konor Mekgregor ili Džordž Sent Pjer.

Bonus video: Spektakularan početak bokserske lige: Loznica bacila na kolena Naisus!