Ebani Bridžis
Instagram.com/ebanie_bridges
Ebani Bridžis

Instagram.com/ebanie_bridges

Ebani Bridžis, Foto: Instagram.com/ebanie_bridges

Naime, ova plavuša počela je da prodaje preko Interneta svoju iskorišćenu opremu sa treninga, a otkrila je kako je jedan Britanac za njene smrdljive čarape dao neverovatnih 500 funti.

– Ono što je najgore, traže smrdljive čarape više nego gaćice. To je čudno. Razočarana sam što mi nisu tražili da im se potpišem – našalila se letos ova sportistkinja, pa dodala:

– Trenutno nema više borbi. Moram nekako da zaradim. Imam pun inboks zahteva za prljavim čarapama, oznojenom opremom i fotografijama bosih stopala.

Deo njene popularnosti temelji se i na izrazito atraktivnom izgledu i izvajajnoj figuri koju se ne libi da pokaže, a toga je i sama svesna. Ipak, to je nije sprečilo da prihvati neočekivanu ponudu – šansu za svetsku titulu, iako iza sebe ima samo četiri profesionalna meča.

Naime, ona će u novembru u Engleskoj dobiti priliku – boriće se za upražnjenu titulu svetske šampionke WBA federacije u bantam kategoriji, a u ringu će snage odmeriti sa Rejčel Bol.

Ovakav rasplet šokirao je svet boksa, s obzirom da se u karijeri Ebani borila samo sa jednom protivnicom čije ime nešto znači u ovom sportu. Većina sportistkinja uverena je da to duguje broju pratilaca na Instagramu, gde pažnju pleni fotkama na kojima su u prvom planu njene grudi.

Jedna od njenih koleginica na Tviteru upitala je najpoznatijeg bokserskog promotera današnjice Edija Herna treba li i ona da prodaje svoje prljave čarape da bi dobila priliku da se bori za svetsku titulu.

Odgovor je dobila od same Ebani: “Veštačke grudi pomažu, treba da uložite u to. Pomaže i uzbudljiv stil borbe, harizma i ličnost. Sport je i zabava, a to što se žališ neće te nigde odvesti. Moj savet tebi jeste da sagneš glavu i više se potrudiš”.

PROČITAJTE JOŠ: