Aleksandar Rakić
Printscreen Youtube / MMA SUPERB
Aleksandar Rakić

Printscreen Youtube / MMA SUPERB

Aleksandar Rakić, Foto: Printscreen Youtube / MMA SUPERB

MMA borac srpskog porekla Aleksandar Rakić u decembru će na događaju UFC Busan imati veliki borbu protiv Švajcarca Volkana Ezdemira.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandar Rakić je zvezda u usponu u MMA svetu i njegova naredna borba privlači veliku pažnju, pošto će se boriti sa sjanim Volkanom Ezdemirom.

Ezdemir je svojevremeno bio izazivač za titulu svetskog šampiona u polu teškoj kategoriji, kada ga je savladao Danijel Kormije, popularni "DC", koji je tada bio vlasnik šampiona polu teške kategorije.

Rakić je izgubio na svom prvom MMA meču, ali je posle toga vezao čak 12 pobeda i u najjačoj konkurenciji sveta još uvek ne zna za poraz. Iza sebe ima dve velike pobede, jednu nad Devinom Klarkom i onaj sjajni nokaut nad Džimijem Manuvom.

Bivši muž porno zvezde i MMA legenda ŠOKIRAO komentarima na račun Hrvata!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 19:13 Tito Ortiz nije štedeo reči za sjajnog hrvatskog borca! Tito Ortiz i Džena Džejmson, Foto: Printscreen Youtube / Karyn Brya Posle nokauta protiv Daniela Korniea, sve je više onih koji smatraju da je Stipe Miočića najveći MMA teškaš svih vremena.

Sve u svemu, očekuje nas pravi spektakl 21. decembra kada se u oktagonu budu susreli Aleksandar Rakić i Volkan Ezdemir.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana