Tito Ortiz i Džena Džejmson
Printscreen Youtube / Karyn Brya
Tito Ortiz i Džena Džejmson

Printscreen Youtube / Karyn Brya

Tito Ortiz i Džena Džejmson, Foto: Printscreen Youtube / Karyn Brya

Posle nokauta protiv Daniela Korniea, sve je više onih koji smatraju da je Stipe Miočića najveći MMA teškaš svih vremena.

PROČITAJTE JOŠ:

"Pokazao je šta znači biti pravi šampion. To je istinski karakter jednog šampiona. Neko ko se može vratiti u meču iz ponora i pobediti. Napravio je nešto neverovatno", oduševljeno je komentarisao bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji Tito Ortiz.

Stipe Miočić

AP Photo/Gregory Payan

Stipe Miočić, Foto: AP Photo/Gregory Payan

"Mislim da je nakon ovog Stipe najveći teškaš svih vremena. Kormie je bio broj jedan jer je imao nekoliko velikih pobeda, ali je Stipe pokazao da je bolji borac. Veći je borac i od Fjodora Emelianenka jer se Fjodor nikad nije borio protiv ovako jake konkurencije. Uvek se borio protiv likova koje mu je Pride nameštao. A onda, kada je stigao u SAD i borio se ovde, počeo je da ređa poraze."

Ortiz jako ceni i Kormiea za kojeg se još ne zna hoće li nastaviti karijeru nakon poraza od Miočića.

Zadavao BRUTALNE udarce, a onda prekinuo meč, pogledao ka sudiji i uradio nešto čime je ZADIVIO ceo svet! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 16.09.2019. 09:51 Neki kažu da su to sve humane veštine. Džastin Gejt, Foto: Jonathan Hayward/The Canadian Pr Džastin Gejt oduševio je borilački svet ponašanjem na kraju borbe protiv Donalda Kerona na "UFC Fight Nightz 158". Prvo je krošeom žestoko uzdrmao protivnika, a zatim serijom udaraca poslao Keronana na kolena.

"Kormie je sjajan šampion. Niko mu ne može ništa prigovoriti. On je jedan veliki radnik. Samo mi nije jasno zašto nije pokušavao češće srušiti Stipea u poslednjoj borbi."

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!