smrt Borisa Stančova
Youtube/Miguel Rodríguez
smrt Borisa Stančova

Youtube/Miguel Rodríguez

smrt Borisa Stančova, Foto: Youtube/Miguel Rodríguez

Bugarski bokser Boris Stančov preminuo je tokom borbe u ringu dok se borio pod imenom svog rođaka Isusa Veličkova i njegovom licencom!

Stančov se umesto svog rođaka borio u perolakoj kategoriji protiv Albanca Ardita Murje u subotu uveče, a tragični detalji incidenta su na površinu isplivali ove nedelje.

PROČITAJTE JOŠ:

Stančov se srušio u petoj rundi borbe i nije se više podigao zbog zastoja srca, a pojedini mediji navode kako je Stančov boksovao umesto Isusa kako bi sticao iskustvo i da u karijeri ne bi pod svojim imenom sakupljao poraze.

- Borio se pod mojom licencom od 2018. godine, nije bio problem, to trener zna - rekao je kasnije Isus.

Svetski bokserski savet je čak izjavio saučešće pogrešnom bokseru, misleći da je smrtno nastradao 21-godišnji Veličkov.

Majka Jelene Janković izašla u javnost i šokirala! O teniserkinom privatnom životu se nije pisalo, sada poznata istina o njenom sadašnjem dečku

AUTOR: Story/S.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 13:30 Mnogo toga je otkrila. Jelena Janković, Foto: Youtube/Sport Klub Svojevremeno su ženski tenis u Srbiji na svojim leđima nosile Ana Ivanović i Jelena Janković, i dok se jedna i zvanično oprostila od profesionalne karijere, Jelena i dalje razmišlja o enetualnom povratku na teren.

Da podsetimo, jula ove godine je ruski bokser Maksim Dadašev preminuo usled povreda mozga koje je zadobio u borbi. Istog meseca je srčani udar imao Argentinac Hugo Santilijan koji je takođe nastradao.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare