SKANDAL Prvi čovek UFC-a snimljen kako šamara suprugu na odmoru (VIDEO)
Foto: Printscreen

Prvi čovek UFC-a Dejna Vajt fizički je nasrnuo na svoju suprugu En tokom odmora koji su proveli u Meksiku za novogodišnje praznike!

Na snimku koji je TZM objavio u ponedeljak vidi se kako Dejna razgovara sa suprugom i drži je za zglobove, dok mu je ona "odgovorila" šamaranjem po licu.

Sam Vajt se oglasio i pokušao je sve da smiri.

- Moja supruga i ja smo bili napolju u novogodišnjoj noći i, nažalost, to se dogodilo. Ja sam jedan od momaka, a čuli ste me dosta puta kako to izgovaram, koji se zalaže da na žene ne sme da se diže ruka, a sada evo pričam o tome. Mi smo u braku skoro 30 godina, znamo se od svoje 12. i očigledno je da smo prošli kroz neka sranja zajedno. Imamo troje dece i ovo je jedna od situacija koje su užasne. Sramota me je i trenutno smo više zabrinuti o deci - rekao je Vajt i dodao:

- Trenutno smo fokusirani na porodicu. Ljudi će imati mišljenje o ovome i većina će biti tačna. Pogotovo u mom slučaju. Nikad ne smeš da dižeš ruku na ženu. Moja žena i ja se volimo, drugo smo zajedno. Ovo je samo jedna od nesrećnih situacija.

Očevici koji su bili u tom noćnom klubu ističu da su Vajt i njegova žena bili pijani pre fizičkog obračuna koji se dogodio. Incident je trajao manje od jednog minuta, a supružnici su se brzo pomirili i ostali na odmoru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading