Medalja za Srbiju na EP u rvanju!
Printscreen

On je u kategoriji do 72 kilograma grčko-rimskim stilom osvojio odličje poslednjeg dana kontinentalnog takmicenja.

Na tome mu je čestitao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Sve čestitke Aliju Arsalanu na osvojenoj evropskoj bronzi! Srbija je opet među najboljima, zahvaljujući srčanosti, odličnoj borbi i upornosti našeg sjajnog Alija, koji je i u velikoj i jakoj konkurenciji pokazao izuzetno rvačko umece. Bravo, Ali!", napisao je Vučić na Tviteru.

Selektor rvačke reprezentacije Srbije Milorad Dokmanac rekao je da je zadovoljan nastupom srpskih takmičara u Mađarskoj.

"Naša reprezentacija još jednom je pokazala da je Srbija zemlja u kojoj se ozbiljno i krajnje profesionalno pristupa rvanju, gradeći šampione od naših rvača. Verujte da je ovo izuzetno težak sport, tako da je svaka medalja koju osvojimo vredna ozbiljnog divljenja.Bravo za sve srpske rvače koji su učestvovali na Evropskom prvenstvu, a posebne pohvale za Alija", istakao je Dokmanac.

I predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković zadovoljan je učinjenim u Budimpešti.

"Svaka medalja je potvrda kvalitetnog treninga, neprekidnog rada i zalaganja, posvećenosti rvača i tima. Rvački savez Srbije će nastaviti sa upečatljivim radom i podizanjem rvanja u Srbiji na još viši nivo” istakao je Trajković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading