SPREMAN SAM DA IH POGAZIM SVE KAO MRAVE! Čedo Pantić za "Alo.rs": Ove godine postajem šampion sveta!
Printscreen Instagram

Čedo je pred sam kraj godine u roku od šest dana ostvario dve impresivne pobede, ali ističe da je ova godina za njega bila jako teška.

- Protekla godina nikad gora za mene imao sam mnkgo problema i sa zdravljem i  svaki put kad je trbealo doći do meča uvek sam bio preduhitren bolešću - rekao je Čedo za "Alo.rs".

Dodao je da mu mnogo znači što je uspeo u tako kratkom vremenskom periodu dva puta da zakoriči u ring i iz njega izađe kao pobednik.

 

- Odradio sam u 6 dana dva meča, dva skidanja kila i slavio prvo u  Sremskoj Mitrovici nokautom u 1. rundi gde sam protivnika oduzeo udarcem koljena u jetru a drugi mec pred domaom publikom u Banja Luci -  dodao je Pantić

Što se njega tiče cilj je jasan, i nema odstupanja od njega bez obzira na sve.

- Imao sam cilj  da postanem profi prvaka svijeta ali posle korone i svega nisam bio u stanju za tako velik meč. Pored svih okolnosti koje su bile protiv mene ja znam sta sledi za mene i znam sta zvezde pišu za mene, znam koliko je moj tim i porodica uz mene, a najvažnije od svega koliko je Bog uz mene. Ove godine uzimam titulu profi prvaka sveta i trudicu se da napravim taj meč baš u svojoj rodnoj Modriči gde ću napunit tribine kao sto to nikad ranije nije viđeo - ističe popularni "TDI".

 

Istakao da je korona zadala veliki udarac borilačko sportu, ali da posledice ove pošasti oseća cela planeta, tako da pravi šampion uvek mora da nastavi dalje.

- Što se tiče svega ovog sa koronom ostavila je velik udarac na sve nas ne samo borce nego ukupno na celi svet., ali u mom sportu je najbitnije koliko možeš udaraca podneti i nastaviti dalje, tako to rade pravi šampioni...lako je samo zadavati udarce -  kaže on.

 

Dodao je da će za novogodišnje praznike pokušati što više da odmori, kako bi se nakon toga još jače posvetio treninzima.

- Pa  za praznike ću gledati da odradim kvalitetan odmor, a sa  hranom ću malo sebi dati oduska, gledaću da pijem suplemente sve i dodatke kao i kad sam u kampu da popravim zdravstveno stanje još i da budem spreman da ih sve pogazim ko mrave sledeću godinu uz Boziju pomoc - Čedo ''TDI'' Pantić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading