PANČEV I BREGOVIĆ PODRŽALI BOKSERE Loznica pobedila u Skoplju, Zvezda čeka Maribor
BSS

I zvanično je počela dugo čekana Regionalna liga u olimpijskom boksu. Takmičenje u kom će predstavnike imati sve nekadašnje republike bivše Jugoslavije. Ligu čine Loznica, Crvena zvezda, Željezničar Sarajevo, Radnik Bijeljina, Zagreb, Maribor i Vardar. Derbi na startu viđen je u Skoplju. Vardar je ugostio Loznicu, koja je bila ubedljiva pobedivši 14:6.

Pobede za srpskog predstavnika ostvarili su Suljić, Galanov, Aličić, Jovanović, Memić, Babić i Savić. Zanimljivo je da su za Vardar nastupila dva Srbina (Terzić i Mauković). Terzić je ostvario pobedu. Podršku bokserima pred početak meča dao je Darko Pančev, legenda fudbala i sa Crvenom zvezdom, pre tačno 30 godina osvajač Kupa šampiona.

- Po svaku cenu smo hteli pobedu i ostvarili smo je. Region voli boks i ovakva Liga je nedostajala. Boksovao sam dobro ali mogu mnogo bolje - istakao je Samiz Pinja Aličić, velika nada Loznice i srpskog boksa.

PANČEV I BREGOVIĆ PODRŽALI BOKSERE Loznica pobedila u Skoplju, Zvezda čeka Maribor

BSS

 

Večeras se liga nastavlja duelom Železničara i Podgorice a na zvaničnom merenju u Sarajevu sa bokserima je bio poznati pevač i kompozitor Goran Bregović. U subotu Crvena zvezda uz direktan prenos na Arena fight od 18.00 u Beogradu dočekuje Maribor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading