Devojka
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Devojka koja se na TikToku predstavlja kao Lani privukla je pažnju celog sveta jer je objavila konkurs u kom traži dečka. Ima tome već godinu dana a njoj se javilo mnoštvo kandidata, međutim, i dalje nije našla pravog.

Tik Tokerka kojoj je pravo ime Vera Dijkmans na mrežama je objavila da otvara poziciju za svog dečka te zamolila zainteresovane muškarce da pošalju prijave. Od potencijalnih udvarača tražila je da ispune detaljan upitnik o sebi, koji je uključivao pitanja poput "živiš li s roditeljima" i "poseduješ li auto".

 

@itsveradijkmans

Srry had to check my lipgloss for a sec ♬ original sound - Typa_Music🔇

"Rekla bih da sam primila sve skupa oko 5.000 prijava, ali nakon što sam pregledala većinu njih, našla sam samo tri prikladna tipa. Izašli smo, ali još uvek sam singl. Uprkos ovom razočaravajućem rezultatu, i dalje smatram eksperiment uspešnim, barem sam izbegla neprijatne situacije na dejting aplikacijama", otkrila je ona za The Mirror.

 

"Jako sam izbirljiva"

Tvrdi da je među udvaračima bio i jedan selebriti, ali ni on nije imao sreće kod Vere.

 

"Trenutno sam potragu za dečkom stavila na čekanje, ali ostavljam sve mogućnosti otvorene. Jako sam izbirljiva i treba mi dečko koji će biti gotovo savršen. Radije bih bila sama dok ne nađem muškarca kakvog želim", zaključila je ova lepotica.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading