hrvat časti konobara
Foto: Printscreen/tiktok.com/kristijanilicic

Kada sve to poseduje, bakšiš i pohvale ne izostaju, kao što je slučaj sa momkom iz jednog niškog restorana, koji je svojim znanjem i ponašanjem oduševio jednog od najpoznatijih travel blogera sa Balkana, Kristijana Iličića.

Kristijan Iličić, koji je obišao svet, javno je pohvalio na društvenim mrežama konobara iz Niša koji je posluživao njegov sto na svečanosti u carskom gradu.

Mladić, čije ime nije poznato, oduševio je Kristijana i njegove prijatelje svojom okretnošću, brzinom i nasmejanim pristupom.

"Ovaj konobar iz Niša bi trebao dobiti povišicu! Hotel, molim vas reagirajte", napisao je Iličić uz snimak konobara kako raspevan i rasplesan poslužuje Kristijana i njegovo društvo. U komentarima je dodao: "Super je lik".

Pratioci Iličića na društvenim mrežama nisu štedeli reči hvale za vrednog Nišliju, a najviše ih je zanimalo da li je momak dobio adekvatan bakšiš.

@kristijanilicic Replying to @livaja007 Ostavio sam baksis, vise puta 🙈😃 ovakvu pozitivu treba nagraditi ❤️ #nis #konobar #hotelnaisniš #svadba #srbija #nissrbija #nišsrbija #hotelnais #serbia #balkan #svadbasrbija ♬ original sound - Kristijan Ilicic

Iličić je objasnio da je konobar dobio bakšiš više puta, ističući da takva pozitiva zaslužuje nagradu.

Komentari su bili puni podrške: "Samo onaj ko nema jedan miligram duše u sebi ne bi ostavio dobar bakšiš za ovakvu uslugu i ovaj dobar vajb. 20 evra i da ti celu svadbu bude pun astal"

"Tako se to radi, momak je zaslužio svaki dinar",

"Ovaj momak me inspiriše sa kakvom voljom i elanom radi, ne bih žalio celu platu da mu dam".

Ovaj slučaj pokazuje kako predanost i pozitivan pristup mogu biti nagrađeni i cenjeni, čak i u izazovnom poslu kao što je konobarstvo.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading