Nameštaj
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Kupiti polovne stvari poput kauča i fotelja za mnoge porodice znači pre svega dobra ušteda. Međutim, čini se da pre ovakve kupovine morate dvaput razmisliti jer, baš kao i jednoj Beograđanki, može se desiti da umesto udobnog kauča dobijete sedište automobila.

Naime, nepoznata žena iz Beograda odnela je svoj nameštaj - dvosed i dve fotelje kod majstora koji se bavi restauracijom i tapaciranjem nameštaja. Iako je na prvu sve izgledalo kako treba, majstor je ostao u šoku kada video da se ispod mebla zapravo kriju automobilska sedišta.

Ovu bizarnu stvar podelila je na Tviteru žena koja je, kao stalni kupac, došla do majstora po svoj nameštaj, te ostala šokirana onim što je videla.

"Pre neki dan sam bila kod majstora sa kojim sarađujem, koji mi presvlači nameštaj, i imam šta da vidim! Na stolu za rad - automobilska sedišta presvučena i pretvorena u fotelje i dvosed! Majstor mi je rekao da mu je to donela jedna poznanica da joj sredi, ali nije znala da su unutra automobilska sedišta! Dobro pogledajte i ispipajte polovan nameštaj pre kupovine, toliko možete", napisala je ona ispod TikTok videa pa dodala:

@imaginarium.concept Pre neki dan sam bila kod majstora sa kojim sarađujem, koji mi presvlači nameštaj, i imam šta da vidim!👀 Na stolu za rad - automobilska sedišta presvučena i pretvorena u fotelje i dvosed! Majstor mi je rekao da mu je to donela jedna poznanica da joj sredi, ali nije znala da su unutra automobilska sedišta! Dobro pogledajte i ispipajte polovan nameštaj pre kupovine, toliko možete😎 Da li i vi imate neko zanimljivo iskustvo? #tapaciranjeautomobila #namestaj #tapaciranjenamestaja #automobilskasedista ♬ original sound - melodylyrics
Dodao sunđer i nogare

"Zlo i naopako, žena će se sigurno šokirati kad bude videla šta je kupila. Ljudi moji ja sam se zaista šokirala kada sam ušla u radionicu. Pitala sam 'šta je ovo' i par minuta sam ćutala. Majstor kaže da je to primio od neke njegove mušterije. Ona ga je zamolila da dođe po dve fotelje i dvosed i to sad naizgled izgleda kao jedna obična garnitura međutim, verovali ili ne, njoj je neko prodao sedišta od automobila kao fotelje i zadnju klupu kao dvosed".

Kako je žena dalje pokazala nepoznati "majstor" je sedišta modifikovao tako što je stavio dodatne sunđere koje je ručno ušio za sedišta a ispod sedišta je dodao nogare. Potom je ceo set presvukao meblom.

Iako ne verujemo da će se Beograđanki, vlasnici ovog "nameštaja" svideti šta je zapravo nekad kupila, mnogi Srbi su u komentarima priznali da je ovo jedna od boljih ideja koju su ikada videli.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading