devojka iz Sibira
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Tek nakon 38 godina, misterija je konačno razrešena, otkrivajući istinu koja je šokirala meštane sela.

Isplivalo je da su Aljonu Romanovu i Gulsinu Kudrjakovu odgajali pogrešni roditelji. Porodice u kojima su deca odrasla doživele su stvari koje nisu mogle ni da zamisle.

Aljonu je za The Sun otkrila da se žena koja ju je podigla suočila sa beskrajnim ismevanjem, čak i od sopstvenog muža, optužujući je da je spavala sa drugim muškarcima.

Iako Aljona ima azijske karakteristike, što je uobičajeno u sibirskoj republici Tuva, njeni roditelji su slovenskog porekla.

devojka iz Sibira

Foto: Shutterstock

 

Majka Vasilija više nije mogla da podnese pritisak i ismevanje, pa je odlučila da uradi DNK analize i pozove emisiju koja se bavi utvrđivanjem roditeljstva. Konačno, razbila je sve sumnje.

Pre ovog testa, Aljona i Gulsina, devojčice koje su bile zamenjene na rođenju, prvi put su se srele sa 13 godina.

Aljonin otac je posetio bolnicu i saznao da u susednom selu postoji dete koje izuzetno liči na njega.

Aljona je hrabro pokušala da uđe u trag svojoj biološkoj porodici, ali je naišla na otpor. Ipak, nakon nekoliko godina, srele su se slučajno u obližnjem gradu, što je započelo njihovo prijateljstvo.

Ovo prijateljstvo ih je dovelo do TV emisije koja je potvrdila sumnje koje su Aljonu mučile godinama. Njeni nebiološki roditelji teško su podneli istinu, a ni Vasilija nije mogla da se pomiri sa činjenicom da nije biološka majka Aljone.

dnk test

Foto: shutterstock.com

 

Rezultati DNK testa bili su iznenađujući za Aljonu, a porodice su od bolnice dobile samo jedno izvinjenje za sve godine koje su prošle "pogrešno".

Njihovi advokati sada traže odštetu na ruskim sudovima, ali mnogi ističu da osećanja koja su proživeli nemaju cenu.

Ova priča o zamenjenim identitetima Aljone Romanove i Gulsine Kudrjakove izaziva duboku emotivnu reakciju.

Činjenica da su porodice godinama živele u neznanju, izložene neshvatljivom pritisku i patnji zbog greške u bolnici, je potresna.

Ipak, njihova hrabrost i odlučnost da istraže istinu i suoče se sa svojim novim saznanjima govori o njihovoj izuzetnoj snazi.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading