Žena
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen

Poslednjih nedelja više puta smo pisali o neobičnim otkrićima tokom renoviranja kuća, a naredna stiže iz Velike Britanije.

Bračni par Rori (41) i Trejsi Vorster (40) uselili su se u novi dom, a mesec dana kasnije ostali šokirani prizorom u kupatilu.

Treba napomenuti da su supružnici došli u zdanje staro 700 godina, a veruje se da je svojevremeno pripadalo jednom vikaru, prenosi New York Post.

“Sve je počelo od naše svađe oko čišćenja kupatila. Da nije bilo toga, verovatno ga ne bi pronašao”, objasnila je Trejsi.

“Nisam mogao da verujem šta vidim. Povikao sam supruzi ‘našao sam nešto’ i ona je došla”, ispričao je Rori.

Objavljeni snimci prikazuju lice “besnog” gargojla kakvo bi mogli da zamislite na Drakulinom zamku. Nalazilo se ispod drvene ploče, nadomak WC šolje.

Par je objavio fotografije na mrežama, a mnogi su pomislili da je gargojl “dokaz o okultnim aktivnostima”. Ipak, najverovatnije je služio kao drenažni sistem u 14. veku.

“Nisam sigurna zašto je bio skriven”, kazala je Trejsi, dok njen suprug veruje da su bivši stanari znali šta se nalazi ispod ploče.

Ovakve “kreacije”, inače, korišćene su za kišne odvode, a najčešće u obliku grotesknih životinja, ljudskih figura ili fantastičnih zamišljenih zveri.

(New York Post)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading