Salama
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Kod salama, šunki ili parizera u crevu verovatno ne postoji osoba koja nije primetila da se na omotima, na samim krajevima proizvoda nalazi metalni deo sa strunom. Ipak, iako je on tu sa razlogom, kladimo se da slabo ko znaju čemu zapravo služi.

Odgovor na pitanje može se naći u videu na Instagram profilu "buketyildirims", gde je žena, i sama zaprepašćena, otkrila ostalima čemu služi metalni deo i kako se u stvari pravilno skida omot sa salame.

Iako 99,99 posto nas zaštitnu foliju sa pomenutih proizvoda skida tako što odseče vrh, a potom rukama ili nožem skida ostatak folije, video snimak na Instagramu nas je "obavestio" da zapravo sve vreme radimo pogrešno.

Kako se može videti na snimku, sve što je zapravo potrebno da bi sebi olakšali odmotavanje folije sa salame jeste da se uhvati upravo taj metalni deo, potom se zavrti - a onda će salama izaći iz omota bez dodatnog skidanja i guljenja.

"Da sam juče umro ne bih znao"

Snimak je naravno zaludeo mnoge korisnike društvenih mreža koji su priznali da su sve vreme radili pogrešno, mada su neki bili iskreni te priznali da su se slabo kada i pitali čemu limeni deo služi.

"Imam 47 godina i upravo sam danas saznao za tu funkciju", "Jesam li ja jedina koja se nije pitala zašto to tu stoji", "Da sam juče umro, ne bih saznao za ovo", "Bukvalno odoh da kupim šunku i ovo probam, predobra fora", pisali su oni ispod videa.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading