PSIHOLOZI OTKRIVAJU Evo šta znači kada sanjate nekog ko je UMRO
Foto: Shutterstock

Ako je bliska osoba nedavno preminula, san o njoj može se smatrati sasvim normalnom manifestacijom žalosti za njom.

Sanjati osobu koja je umrla može biti poprilično uznemirujuće iskustvo, ali šta o tome kaže sanovnik?

Veruje se da ovakvi snovi predskazuju neočekivane vesti ili značajne životne promene. Sa druge strane, neki veruju da ovakvi snovi znače da preminula osoba nije pronašla mir, te da je potrebno moliti se za nju, upaliti sveću ili obaviti neki drugi ritual koji smatramo da bi mogao da pomogne.

U psihološkom smislu, san o nekom strancu koji je preminuo može simbolizovati kraj nekog životnog perioda, koji je možda povezan sa potisnutim emocijama ili zatehnutim društvenim odnosima. Ako je bliska osoba nedavno preminula, san o njoj smatra se sasvim normalnom manifestacijom žalosti za njom.

Ako ste u snu bezvoljni i teško vam je da se pokrenete, to može da označava teškoće i frustracije sa kojima se borite. U takvim snovima, preminula osoba može zapravo da simbolizuje deo vaše ličnosti koja se muči da prevaziđe neki problem. Takav san, između ostalog, može biti manifestacija internih konflikata ili prepreka koje ometaju vaš lični razvoj.

Razumevanje ovakvih snova može da nam pomogne da otkrijemo koji nerešeni problemi ili emocije zahtevaju pažnju u vašem "budnom" životu.

Ako sanjate preminulu osobu i pokušavate u snu da joj pomognete ili razgovarate s njom, to ukazuje na nerešene probleme koje ste imali dok je bila živa. Možda vam san govori da morate da se izborite s ovakvim osećanjima kako biste pronašli mir?

Ako vas osoba koja je preminula kroz vaš san vodi, verovatno u stvarnosti razmišljate kojim putem da krenete. Ovakvi snovi su često velika podrška u teškim vremenima.

Snovi o preminulim osobama nisu previše česti, ali se smatraju veoma značajnim. Važno je da obratite pažnju na njih i pokušate da dešifrujete poruke koje oni možda nose, a koje su vezane za vaše emocionalno stanje. Najverovatnije vam kroz njih nesvesni deo vašeg uma pomaže da se suočite i izborite sa gubitkom i bolom.

(Lepa&Srećna)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading