devojka sa dugim nogama
Foto: Printscreen/instagram.com/prensaacuario

Iako bi mnoge devojke sanjale da imaju najduže noge, Mejsi se suočava sa različitim poteškoćama u svakodnevnom životu - od problema sa odećom do negativnih komentara na društvenim mrežama i izazova u vezi sa suprotnim polom.

Na društvenim mrežama, Mejsi se suočava sa negativnim komentarima, gde je često upoređuju sa likovima iz horor filmova kao što je Slendermen.

Ona ističe da joj je teško kada je ljudi upoređuju sa nečim tako negativnim i da ponekad dobije i preteće komentare.

Kada je reč o ljubavnim odnosima, Mejsi otkriva da se potencijalnim partnerima često osećaju neprijatno zbog njenih neobično dugih nogu, posebno ako su znatno niži od nje.

Oseća da je partnerima neprijatno zbog razlike u visini, a ponekad je čak odbijaju da je ljube u javnosti.

Pronalaženje odgovarajuće odeće je još jedan izazov za Mejsi. Kupuje odeću od brendova za visoke ljude, jer nema mnogo opcija koje joj pristaju. Zbog toga često mora da naručuje odeću po meri, što je skupo i ograničava izbor.

Iako se suočava sa brojnim izazovima, Mejsi ističe da je naučila da prihvati sebe onakvu kakva jeste. Iako je u detinjstvu mrzela svoju visinu zbog podsmeha vršnjaka, sada se ponosi svojom jedinstvenošću i želi da inspiriše druge visoke devojke da budu ponosne na svoju visinu i hodaju podignute glave.

(mondo.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading