dadilja
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Fotografija prepiske jedne devojke i muškarca koji traži osobu za čuvanje svog deteta (9) pojavila se nedavno na društvenim mrežama i zbog navodno skrivenih namera koje je čovek imao, zgrozila Srbiju.

Naime, kako stoji u objavi na profilu "Kuljic" na Iks društvenoj mreži, Srpkinja se javila muškarcu koji je nudio posao bebisiterke. Međutim, nakon prepiske koja je kasnije postala viralna, čini se da je muškarac ipak nešto drugo tražio.

"Šta je sa ljudima haha? Sestričina pored fakulteta želela da radi, našla oglas za čuvanje deteta javila se i ovo je bio odgovor. Meni je ovo bolesno!", napisala je žena u opisu objave.

Kako se može videti na fotografiji prepiske nakon što se devojka javila da je zainteresovana za posao, stigla je poruka od oca deteta koja ju je šokirala.

"Pošalji mi fotografiju da vidim o kome se radi. Ako se dopadneš klincu na slici, onda možemo da nastavimo razgovor", napisao je on.

Devojka je odmah nakon ove poruke shvatila da ne želi biti deo priče, te mu je odgovorila:

"Bože me sačuvaj. Hahaha ne nastavljamo razgovor sigurno. Pošaljite vi meni sliku klinca da vidim da li se on dopada meni. Kakva nebuloza. Za ovo čovek treba da vas prijavi u policiju".

"Ovo nije oglas za čuvanje dece"

Ovo sasvim neobično i čudno dopisivanje zaprepastilo je i korisnike društvenih mreža koji su osudili potez nepoznatog muškarca.

"Drugarici se isto tako javio lik, kao za dete, pa na kraju ispalo da traži devojku za druženje", "Tako je i meni jedan čovek rekao, 'pošalji sliku jer ćemo se dosta družiti kad ga budeš čuvala'", "Zbog ovakvih me je strah da pustim ćerku samu na razgovor za posao", "Jeza me prođe kada pomislim kako neke stvari mogu da krenu po zlu", "Ovo nije oglas za čuvanje dece. Kakav manijak", bili su samo neki od komentara.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading