Amerikanka
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Amerikanka Angela Bler (35) koja već skoro dve godine živi i radi u Beogradu, postala je jedna od omiljenih strankinja među Srbima, posebno nakon priznanja zašto voli naš narod i zašto je umesto američkog izabrala "srpski san". Ipak, nedavno se dotakla teme o muško ženskim odnosima i time podelila javnost.

Na svom Tiktok profilu, Angela je objasnila zašto je oduševljena našim muškarcima ali i zašto nikada ne bi izašla sa nekim ko bi joj za prvi sastanak umesto večere ponudio samo piće. Svoj stav iznela je nakon što ju je jedan Srbin javno pozvao na piće koje je ona nažalost odbila.

"Ne idem na sastanke koji uključuju samo kafu/piće, izvini. Ovde u Beogradu upoznavane je jako zabavno, jer su srpski muškarci veoma tradicionalni, trude se da impresioniraju devojke - koje opet znaju da ukoliko izađu samo do prodavnice moraju biti sređene. Lepa kosa, lepi nokti, prelepa garderoba - nebitno gde idete, i onda kada vam priđe muškarac i pozove samo na piće, to jednostavno nas neće impresionirati, tj. barem za mene.

Tako da, zaista sam polaskana i kažem ovo s puno poštovanja za osobu koja me je pozvala na piće ovde na Tiktoku, kao i za sve druge pratioce koji su me ikada zvali na piće, ili u šetnju, ili da mi pokažu grad... jednostavno ne. S poštovanjem, ne.", rekla je ona.

@blairinbelgrade Replying to @vladimir81280 don't go out on coffee dates! I'm bougie and only go out to the nicest places! I avoid dating American men, because they are not gentlemen, whereas dating in Belgrade is so much fun and Serbian men treat women like princesses. #dating #Belgrade #coffeedate ♬ original sound - Blair In Belgrade
"Amerikanci se ponašaju kao žene"

Takođe, osvrnula se i na svoj ljubavni život u Americi, gde je priznala da, kao Amerikanka nikada nije bila u vezi sa Amerikancem - jer su sa njima njena iskustva bila "strašna".

"Ti muškarci tamo, oni žele da budu tretirani kao žene, žele da ih devojka izvede, žele tretman princeza, žele da žena plati sve a ja nisam za takav način života... U prošloj vezi imala sam ogromnu raspravu sa momkom jer nije razumeo da da njegovi postupci nisu bili džentlmenski...

"Moji standardi u Srbiju su skočili"

Ali da se vratim na srpske muškarce, oni su džentlmeni, pokupe te autom, kupe ti čokoladu, cveće, izvedu te na večeru, stvarno je zabavnije, bukvalno prava novina u mom životu... Moj bivši iz Beograda vodio me je u neke od najlepših restorana, imao lep auto, oblačio se prelepo, tako da su moji standardi iskreno skočili do zvezda", rekla je Bler dok je na licu imala široki osmeh.

A onda je još jednom poručila nešto što se mnogima nije svidelo.

"Tako da, ako hoćete da me zasenite i izvedete na dejt, moraćete da premašite sve što je moj bivši radio za mene, što će iskreno biti jako teško, ali ne i nemoguće. Mislim da to i znate, ali ako želite da zasenite devojku morate ispred nje da stavite crveni tepih. Ne možete me pozvati na kafu. To je jedno veliko ne.", zaključila je Angela.

U komentarima dobila je različite odgovore. Neki su se sa njom složili, a neki, među kojima je bilo i muškaraca ali i žena tvrdili su da su njeni zahtevi "crvena zastavica" i da ne postoji ništa loše ni u jednoj najobičnijoj kafi.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading