Džejms Midlton
Foto: Printscreen/instagram.com/jmiddy

Uz fotografiju njih dvoje na šetnji iz detinjstva, 36-godišnji Džejms je napisao na Instagramu: "Zajedno smo se popeli na mnoge planine tokom godina. Kao porodica, popećemo se na ovu sa vama."

Kraljevski fanovi su odmah reagovali ističući da Džejms sada podržava Kejt na isti način na koji je bila pored njega kada se borio sa depresijom.

,,Odličan post, Kejt ima punu podršku porodice. Ne sumnjam da će naša voljena princeza proći kroz ovo i uskoro se izlečiti od raka.'' napisao je jedan od obožavatelja kraljevske porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Džejms je javno govorio o tome kako je Kejt, zajedno sa njihovim roditeljima i sestrom Pipom, stala uz njega i pomogla mu da prevaziđe kliničku depresiju.

Midltonovi su blisko povezana porodica, Kerol i Majkl, koji su samo nekoliko minuta vožnje od svoje kuće u Baklberiju u Berkširu, do imanja Vindzor gde Kejt i Vilijam žive sa decom u Adelaide Cottage-u, odavno su stabilni i pouzdani faktor u brizi o njihovo troje unučadi, posebno sada kada je njihova najstarija ćerka suočena sa strašnom dijagnozom.

U Kejtinoj porodici, Vilijam je pronašao toplinu i sigurnost koju nije imao u sopstvenoj porodici i razorenom braku njegovih roditelja, kralja Čarlsa i pokojne princeze Dajane.

 Jedan kraljevski stručnjak je rekao da je Kejtina mama Kerol naučila Vilijama kako funkcioniše porodica puna ljubavi i podrške, dajući mu pravi osećaj normalnosti u svakom haosu otkako se oženio Kejt 2011. Kejt, Vilijamu i njihovoj deci je sada  potrebna pomoć i podrška Midltonovih više nego ikada.

(slobodnadalmacija.hr)

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading