roditelji i trojke
Foto: Printscreen/facebook.com/Andy-Sarah Justice

Godine 2013. donose odluku da usvoje trojke - devojčice Džoelu, Hanu i Elizabet. Međutim, samo tri nedelje nakon što su dočekali svoje usvojene devojčice, Sara je saznala da je trudna. I to ne sa jednim, već sa blizancima.

U decembru iste godine, rođena su im devojčica Abigejl i sin Endru, što je njihovu porodicu odvelo sa nule na petoro dece za samo sedam meseci.

Iako je život s petoro dece bio pravi rolerkoster ispunjen ljubavlju, avanturama, smehom i zabavom, Sara i Endi nisu menjali ništa. Sara je istakla kako je imati veliki broj dece ostvarenje sna, posebno jer su godinama čekali na tu mogućnost.

Ali život je opet imao iznenađenje spremljeno za njih. Početkom 2016. godine, Sara je ponovo trudna. U januaru iste godine, porodica se proširila sa još jednim dečakom, Kalebom, čime su postali roditelji šestoro dece.

Porodica Džastis uživa u zajedničkim aktivnostima, poput jutarnjih šetnji, igranja sa rodbinom i prijateljima, kao i zajedničkim kućnim poslovima. Iako su svakodnevne obaveze prilično jasne i striktne, toalet i pranje veša ponekad mogu da poremete njihovu rutinu.

Sara je istakla da, iako su deca bila mlađa, noša više nije bila važan element u njihovoj kući. Porodica se rado druži sa komšijama i rođacima, stvarajući u svojoj kući atmosferu poput obdaništa, piše zena.blic.rs

"Sva naša deca uvek će imati prijatelje i nikada se neće osećati usamljeno", dodala je Sara. I dok je Kaleb možda mlađi od ostale dece, brzo se uklopio u ritam porodičnog života.'' rekla je ona. 

Endi i Sara često se pojavljuju u medijima deleći svoje iskustvo i priče o velikoj porodici, ističući radost koju deca unose u njihove živote.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading