svinja
Foto: Alo/Shutterstock

Vepar od 450 funti je prošle nedelje odlutao iz svog obora, a zatim je krenuo niz ulicu, gde je uhvaćen kako ga snima sigurnosna kamera porodice Molgard.

„Moja žena je uočila figuru neobičnog oblika na našoj kameri na prilazu kako šeta našom garažom“, rekao je Džejk Molgard u sredu, dodajući da je glomazni stranac „na kraju došao do naših stražnjih vrata“.

Pa, šta radite kada vam veliki četvoronožni komšija poseti kuću u petak uveče?

„Moja žena je odmah počela da ga hrani“, rekao je Molgard, 40, vlasnik lokalnog preduzeća. "To je ono što ona radi sa svakom životinjom koja dođe u naše dvorište."

Nakon što je par gledao kako Kevin redom jede jabuke, pirinčane kolače, paradajz i šargarepu, Molgard je rekao da je vreme da shvate kome pripada njihov novi prijatelj.

Molgard živi u Brajtonu, oko 38 milja (61 kilometar) južno od Milvokija, i nije farmer, ali ima farme u blizini. Pozvao je prijatelja farmera, koji ne samo da je poznavao vlasnika svinje, već je imao i njegov broj telefona.

Vlasnik je bio van grada, ali je rekao da bi cenio ako bi porodica mogla da „namami“ veliku svinju nazad u njegov tor. Dodao je da Kevin voli kolačiće, maršmelou i druge slatkiše.

Par je skupio neke primamljive poslastice, a zatim odveo Kevina niz stazu i sporedni put gde je šerif bio prijavljen kao pratnja radi bezbednosti.

svinja Kevin Bejkon

youtube.com/NBC news

 

Kancelarija šerifa okruga Kenoša kaže na svojoj Fejsbuk stranici da je poslala zamenike nakon što je primila „tipični poziv iz okruga“.

Poslanici su stigli, napravili nekoliko fotografija sa Kevinom i otišli ​​nasmejani, rekao je Molgard. Gospodin Bejkon i njegovi novi privremeni staratelji završili su ostatak puta sami, a 16-godišnja ćerka Molgardovih skakala je na dlakava leđa svinje da bi ga ponovo pokrenula svaki put kada dvaput pomisli da ide kući.

Otprilike milju i 2 i po sata kasnije - uz sjaj baterijske lampe u mraku, Kevin Bejkon je odveden zdrav i prav svojoj pravoj kući, piše wtop.com

„On je ogromno stvorenje, ali vlasnik kaže da je nežni džin“, rekao je Molgaard. "Bili smo tamo svaki dan dajući mu desetak krofni."

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading