devojka u autu
Foto: Printscreen/tiktok.com/baddgal_fifi

To je izazvalo burne reakcije - dok su neke žene pisale da je sve tačno, druge se nisu složile jer su smatrale da su skoro svi muškarci takvi, kakvim ih je Fiona opisala. Video je za kratko vreme dobio mnogo pregleda, a Fiona je rekla da muškarca preljubnika odaju samo dva znaka.

"Iz mog iskustva, imaju profil na Instagramu i prate ogroman broj devojaka koje ne poznaju, posebno one koje se bave fitnesom. Ako primetim da prati mnogo devojaka koje treniraju, znači da ima energiju varalice'', rekla je i dodala:

"Drugo, ima Instagram i prati svaku devojku koju je ikada upoznao, na primer, konobaricu. Dakle, ako prati obične devojke, ali baš mnogo njih. Ako su samo razgovarali ili se sreli, a on prati nju na Instagramu, opet ima energiju varalice'', dodala je.

Žene su odmah reagovale na njen video, a mnoge su otkrile da su upravo takvi muškarci bili njihovi partneri. "Ovo je istina", "Da sam bar ovo pre znala", "To je radio i moj bivši", "Doslovno svaki muškarac kog sam upoznala to radi", samo su neki od komentara. Ipak, bilo je i onih koji se nisu složili sa njom, piše mondo.rs

"Više treba da se bojite tipova koji uopšte nemaju profile na društvenim mrežama", napisala je jedna žena, a druga se nadovezala: "Moj bivši je imao samo profil na Reditu, pa me tamo varao".

Pogledajte video i recite da li se slažete:

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading