devojka bujnog poprsja
Foto: Printscreen/instagram.com/jessica.rrampant2

Bomba iz Glazgova sada zarađuje ogromnih 50.000 funti godišnje od svojih nestašluka .Mama koja je dala otkaz na korporativnom poslu nakon što je na poslu bila "maltretirana" zbog svog izgleda sada grabi novac od svoje lepote.

Sada se bavi kreiranjem sadržaja za odrasle - i sada zarađuje ogromnih 50.000 funti godišnje.

Džesika, kako glasi njeno umetničko ime, kaže da je, uprkos tome što je zarađuje manje nego na prethodnom poslu, mnogo srećnija – i da provodi više vremena sa svojim detetom. 

Manekenka sa ogromnim korpama ide u toplesu dok mami fanove da kupe njene slike Rekla je: „Imam grudi veličine 38 G i moje bivše kolege su se oblačile kao ja za Noć veštica stavljajući balone ispod svojih majica.

To je bila industrija kojom su dominirali muškarci, ljudi bi otvoreno govorili o mom izgledu. „Sada osećam stabilnost – kažu da ako voliš ono što radiš, nikad ne radiš ni dana u životu i tako se ja osećam u vezi sa radom u industriji odraslih. Bolje je nego da radim 50 sati nedeljno i da mi nedostaje dete.'' 

Kreatorka sadržaja otišla je u korporativni svet 2013. godine i kaže da je napredovala na lestvici do pozicije direktora. Ali u julu 2021. zatrudnela je i njena veza sa bebinim ocem je prekinuta. Suočena sa životom kao samohrana majka, onda je postala tehnološki višak kada je bila u osmom mesecu trudnoće i morala je da nađe drugi posao.

Uspela je da pronađe još jednu sličnu ulogu sa platom koja nije bila daleko od one koju je zarađivala, ali se brzo umorila i morala je da napusti posao.

Nakon što je videla druge kako zarađuju na OnliFans-u, pridružila se sajtu sa sadržajem za odrasle i koristila svoje veštine regrutovanja i prodaje da plasira svoju stranicu potencijalnim pretplatnicima, piše daily star

Sada zarađuje 50.000 funti godišnje i kaže da iako ukupno ima manje novca u džepu, ona zapravo zarađuje stotine funti na sat i štedi 500 funti mesečno na usluge dečijeg vrtića. 
 

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading