ŽIVA BARBIKA OD KOJE ZASTAJE DAH Milica je udata za KAZAHSTANCA sa kojim ima četvoro dece, a od luksuza u kojem žive vam neće biti dobro (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Nišlijka Milica Polskaja živi sa porodicom u Kazahstanu i jedna je od najpopularnijih influenserki koja većinu svog luksuznog života pokazuje na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama Milica kači svoje provokativne slike, ali i slike sa suprugom, jedino što publiku intrigira je što mužu ne prikazuje lice, već mu na lice uvek stavi emotikon kolačića. Njeni pratioci su veoma radoznali da saznaju kako izgleda izabranik ove Barbike.

Miličin život nije uvek izgledao ovako kao danas. Rođena je u Boru, odrasla u Nišu, bila je studentkinja Pravnog fakulteta, a onda je život naveo na potpuno drugu stranu - u Kazahstan, gde se udala za milionera i rodila mu četvoro dece.

– Bila sam treća godina Pravnog fakulteta, pa sam htela da pomognem mojima i radim godinu dana da bih skupila novac i sebe školovala. Fiksna plata bila mi je oko 700 evra, uz bakšiš koji se dobijao na dve nedelje, a bakšiš smo svi delili. Nikog nisam znala, bila sam skroz sama i živela u studiju. Dala sam posle otkaz. Nisam mogla da izdržim, posle sam dobila veću platu, ugovor, platili su dug koji sam imala zbog prekida prethodnog – ispričala je jednom prilikom u svom blogu Milica Polskaja.

Posebnu pažnju publike privlači skupocena vila u kojoj Milica živi sa porodicom, a jednom prilikom je ispričala da suprug i ona imaju dvocifren broj soba.

– Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa – rekla je jednom na Tik Toku i najavila da joj uskoro stiže lift, kao i da imaju i unutrašnji i spoljašnji bazen.

Što se tiče toga što ne predstavlja javnosti supruga, iako su se na društvenim mrežama povremeno pojavljivale njegove fotografije, Milica kaže da će jednog dana učiniti i to.

– Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako – istakla je za Blic.

Kako ona kaže, podrška je veoma važna u njihovom odnosu, a tajna njihovog skladnog odnosa je kompromis.

– Ume često da me iznenadi sitnicama koje mi poprave dan. Znači mi njegova podrška i oko svega se savetujem sa njim. Glavna reč kod nas ne postoji. Tek kada oboje promislimo, zajedničkim snagama dođemo do zaključka. Nekada on mene posluša, a nekada ja njega. Kompromis je idealan u svemu – objasnila je.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading