bojler
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Serviser bele tehnike tvrdi da nije tačno da je za novčanik bolje ako je bojler stalno uključen. "Naravno, sve zavisi od broja članova porodice. Ako je u pitanju samac ili bračni par, racionalnije im je da se kotao uključi po potrebi. S druge strane, ako je u pitanju porodica sa veći broj članova, za njih je idealno da je bojler stalno uključen jer će u svakom trenutku nekome trebati voda“, rekao je on.

Potrošnja zavisi od potrebe

Takođe je naglasio da je veoma važna i njegova namena.

"Ako je bojler namenjen samo za tuširanje, onda je logičnije da ga povremeno uključujete. Ako je u pitanju veliki protočni bojler koji koristite i za kuhinjske potrebe, onda ćete ga vrlo retko gasiti", dodao je on. . Međutim, majstor je zaključio da je ekonomičnije uključiti ga kada je potrebno. Otkrio je kako da produži vek bojlera.

Stručnjak otkrio kako da smanjite račune za vodu: Izbegnite rasipanje i uštedite stotine evra pomoću ovih trikova Trik koji zaista funkcioniše je da podesite termostat na 55-60 stepeni. Najveća vrijednost koju postavite trebala bi biti 60. Ako je termostat stalno podešen na 90, stvoriće se mnogo više kamenca jer je voda "tvrda", prenosi klik.ba.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading