ATENTAT, FINANCIJSKA KRIZA... Od jednog od najstrašnijih predviđanja Baba Vange deli nas nekoliko meseci
Foto: Shutterstock

Jedno od najstrašnijih predviđanja poznatog vidovnjaka Babe Vange udaljeno je 43 godine od nas, izgleda da se će da se ostvari. Uprkos tome što je legendarna Bugarka već neko vreme mrtva – zapravo od 1996. godine – ljudi se još uvek trude da čuju šta je imala da kaže. A jedan od njenih velikih predskazanja je još uvek daleko, što znači da će visiti nad čovečanstvom do 2066.  Nadajmo se svi da to nije istina. Drugi su mnogo bliži sledećoj, 2024. godini, gde će navodno biti atentat i finansijska kriza.

Rođena 1911. godine, što se još uvek primenjuje na njena proročanstva, a jedno za 2043. tvrdi da će Evropa postati većinska islamska. Ovo će prethoditi predviđanju iz 2066. godine, koje tvrdi da će SAD opsaditi italijansku prestonicu Rim, navodi VICE.

ATENTAT, FINANCIJSKA KRIZA... Od jednog od najstrašnijih predviđanja Baba Vange deli nas nekoliko meseci

Foto: Youtube/Printscreen

 

Divlje teoretizacije se tu ne završavaju, međutim, sa mistikom koji tvrdi da će tokom napada SAD ugraditi oružje nazvano „destruktor životne sredine“ koje je navodno u stanju da zamrzne sve što mu se nađe na putu. Šta to tačno znači nije jasno, iako ne zvuči kao veliki zagrljaj i tapšanje po leđima.


Kao što je uvek slučaj sa Babom Vangom, može biti teško utvrditi da li je to zaista rekla ili ne, ali to ne znači da nije. Nevolja dolazi od preobražaja i šapata koji zamagljuju šta je bila ona i šta su pomešane njene reči sa izmišljenim glupostima koje se prenose od usta do usta.

Ona ima predviđanja koja traju do 5079. godine, za koju smatra da će svet propasti, iako se mnoga od njenih takozvanih proročanstava nisu ostvarila, tako da to ipak treba uzeti sa rezervom. Često ignorisana proročanstva prolaze ispod radara, što samo služi za raspirivanje vatre onih među nama koji misle da je ono što ona govori istinito, piše dailystar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading