mekdonalds
Foto: Printscreen/Pritnscreen/tiktok

Australijska radijska voditeljka Loren Filips otkrila je kovoditelju Džejsonu Hokinsu, koji je veliki obožavatelj Mekdonaldsovih pilećih medaljona i slatko-kiselog sosa, da su ključni sastojak tog sosa kajsije, voće koje mrzi.

Domaćini Jase & Lauren, Phillips i Havkins, na radio stanici KIIS 1011 u Melburnu, prvobitno su objavili video sa pomenutim otkrićem 18. oktobra 2022. godine, a pošto je tada postao viralna senzacija, ponovo su ga pustili sredinom oktobra ove godine.

„Da li ste ikada razmišljali o tome šta daje sosu slatko-kiseli ukus?“, upitao je Phillips Havkinsa nakon što su Mekdonaldsovi pileći medaljoni doneli u studio. „Da li biste verovali da je sa ukusom kajsije?“, upitala ga je dok je jeo medaljone. „Mrzim kajsije. Sada mogu da ih probam“, rekao je Hokins, a zatim bacio napola pojedeni medaljon i sos u smeće.


„Jesam li ti upravo pokvarila omiljeni obrok“, upitala ga je sa osmehom. „Stvarno ima ukus kajsije“, rekao je Hokins sa gađenjem i dodao: „Radije bih stavio stvari u usta od kojih ne znam od čega su napravljene“.

Pored Hokinsa, Lorenina tvrdnja šokirala je mnoge korisnike TikTok-a koji su gledali video.

"O moj bože! Moja majka je pravila piletinu od kajsije. Kajsija se odlično slaže sa piletinom. Sve ima smisla", rekao je jedan korisnik.

Snimak je prokomentarisao i zvanični profil australijske filijale Mekdonaldsa. „Slušajte me, pokušajte da umočite svoj sladoled u slatko-kiseli sos“, rekao je australijski Mekdonalds.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading