BOLESNO Prave pivo sa ukusom ženskih intimnih delova
Printscreen/ YouTube

Kejtlin 'Amouranth' Siragusa, internet zvezda koju samo na Tvitch-u prati oko 6,5 miliona ljudi, otkrila je da je dogovorila novu bizarnu poslovnu saradnju i pojasnila da će poljska pivara 'The Order Of Ioni' uskoro početi da koristi njenu vaginalni bris kao sastojak za pravljenje posebnog novog ukusa.

Još se ne zna kada će se prvi litri pojaviti na tržištu, a Amourant je tokom intervjua za portal Dektero prećutala za koliko će obogatiti svoj ionako prilično pozamašan račun.

Ako vas ovo zanima, dozvolite nam da razjasnimo da će proces uključivati izolaciju bakterija mlečne kiseline, nakon čega sledi bezbednosna procedura kako bi se osiguralo da se koriste samo potpuno zdrave bakterije poznate kao laktobacili.

 

 

"Ginekolog će uzeti vaginalni bris i poslati ga u laboratoriju. Tamo će bakterije biti izolovane, analizirane i umnožene. Na kraju procesa, bakterije će se koristiti za proizvodnju čiste mlečne kiseline koja će ići u pivo Joni", navodi se na sajtu poljske pivare.

"Ljudi će sigurno kupiti to pivo. Ne znam da li će ga zaista popiti, ali će verovatno biti onih koji hoće", rekla je atraktivna Amoranth, koja je u prošlosti već prodavala tegle svojih prdeža i vode iz kade svojim obožavateljima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading