PIPKAO LEJDI GAGU "NA KVARNO" Perverzno ljigavo - Dalaj Lama u centru novog skandala
Foto: Wikipedia

Dalaj Lama je u centru kontroverze nakon objavljivanja snimka na kojem se vidi kako ljubi dete u usta i traži od njega da mu "sisa" jezik. Međutim, video iz 2016. takođe je postao viralan u kojem se čini da tibetanski verski vođa pipa poznatu pevačicu Lejdi Gagu.

Ovaj incident se dogodio tokom konferencije saosećanja u Indijani, gde su razgovarali o tome kako pružiti podršku onima koji imaju fizičke i psihičke teškoće. Iako je događaj bio fokusiran na saosećanje i empatiju, Dalaj Lamin stav je izazvao dalje negativne komentare prema njemu.

PIPKAO LEJDI GAGU

Foto: Printscreen/tvmarka

 

Na snimku od 17 sekundi vidi se verski vođa kako malo obraća pažnju na ženu koja govori tokom konferencije, spustio je pogled u njenu nogu i video da je nosila pocepane pantalone od kolena, pa je ispružio levu ruku i prstima dodirnuo Gaginu kožu. Kada je pokušao da uradi isto na drugoj nozi, izvođač Bludi Mari je zgrabio Dalaj Lamu za ruku i sprečio ga u tome.

Još veća prašina se podigla oko Dalaj Lame je porasla poslednjih dana, što je izazvalo onlajn debatu o njegovom ponašanju i podobnosti za verskog vođu.

Snimak Dalaj Lame na kojem se vidi kako traži od deteta da "sisa" njegov jezik i ljubi ga u usta tokom budističkog događaja izazvao je buru na društvenim mrežama. Video, koji je postao viralan poslednjih dana, prikazuje "amoralno" ponašanje tibetanskog vođe na događaju sa mladim ljudima iz M3M fondacije u Indiji 18. februara 2023. godine.

Događaj se dogodio kada je verski vođa držao govor i dete je prišlo da mu se pokloni. Umesto da odbije prekid, Dalaj Lama je pozvao dečaka da dođe za njegov sto, zagrlio ga i poljubio u usta. Takođe je zamolio dečaka da mu "sisa" jezik, što je razbesnelo svet. Nekoliko dana kasnije, tibetanski vođa se izvinio.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading